Bribie Island Surf Club

About This Project

Project location: Bribie Island QLD

2020 

Situated on Bribie Islands Woorim beach coastline, this little fitout executes a coastal aesthetic with a fresh touch. The brief for this project was to refurbish the existing bar and install a new café counter within the Bribe Island Surf Club. The design was led by both the context of the site as well as the aspiration for an affordable modern design solution. Warm timber finishes were paired with a crisp grey vein stone, white finger tile and feature blue fish scale tile. A contemporary palm wallpaper lines the back wall of the bar and is highlighted with directional black spot lighting to reinforce the overall appearance of the space.

Category
Design, Interior, Hospitality


Subscribe to our newsletter