Design Gallery Studio

About This Project

Project location: Burpengary East, QLD

2021

Welcome to our brand new design studio located on a beautiful leafy acreage in Burpengary East. Formerly working from the house on the property, director Zita Czigany had a vision to transform the existing shed into a spacious, light studio which lent itself to a more collaborative environment. 

Ply ceilings and VJ paneling throughout coupled with the polished concrete flooring give the space a cabin-like feel with a modern twist. The design team are situated in ‘The White Room’, the large front of house area, entry to which is lined with timber framed glass panels giving the space a bright + vibrant feel. A complimentary contrast to the ‘The Green Room’, housing the kitchen, break room + storage, with the deep green wall application creating a moody + calming environment.

The design team worked alongside Pro 1 Building Services to flip the space into a wholesome, refreshing + inspiring place of work. 

Category
Corporate, Interior, Design


Subscribe to our newsletter