Medicross

About This Project

Project location: Hope Island QLD

2019 I 270m2 I

The brief for Medicross was to create a modern and welcoming atmosphere within the huge 270m2 space. Challenges with spatial planning included the requirement for a front and rear access to the reception, while still minimizing the footprint of the reception zone as it was key to allow for at least 7 consults rooms, a treatment space, staff room and a separate pathology zone within the planning. All of there requirements were met and fortunately the plan came together to offer a practical and suitable layout. Soft timber flooring, light grey VJ board, warm timber battens and curved counters give the common areas an inviting and fresh feel, while the treatment rooms are a little more clinical. Overall, this project met the brief and tight timeline and the end result is a well thought out space that both doctors and clients can feel comfortable in.

Quote from builder Cameron Coe on working with Design Gallery; “It has been a pleasure working with you on this, the design and plans were both great!”

Category
Interior, Medical


Subscribe to our newsletter