Noho NYC Bar + Grill

About This Project

Project location: Wilston QLD

2016 I 154m2

The Noho NYC Bar & Grill utilised a black and white base palette with timber and brick elements and a touch of colour to create an eclectic environment reminiscent of a New York deli. The bar / café counter is a focal point of the space, with profiled door panels, marble subway tiles and feature glass pendant lighting overhead dominating the entrance. A relaxed bar vibe is created at the front of the narrow tenancy through the inclusion of customs bar tables with integrated pendant lighting down one side, and upholstered bench seating with loose side tables and ottomans opposite. The internal dining space located towards the rear of the space is segmented by timber screening elements, and provides a more typical dining experience with tables and booth seating.

Category
Hospitality


Subscribe to our newsletter